Yaşam

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin’in Aşkı Kesinleşti – Son Dakika Magazin Haberi

 

Hostinger Ünlü oyuncu Oğulcan Engin’in geçtiğimiz ay Nişantaşı’nda görüntülendiği ve özel hayatıyla ilgili konuşmamayı tercih ettiği biliniyor. Oğulcan Engin’in İlayda Alişan ile olan ilişkisi sadece arkadaşlık olarak nitelendirilirken, bu iddia dün akşam yaşanan bir olayla belgelendi.

Çeşme’de sahneye çıkan Kenan Doğulu’nun konserinde Oğulcan Engin ve İlayda Alişan’ın aşkı görüntülendi. Konsere gelenlerin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde ünlü çiftin Kenan Doğulu’yu önden izlerken sarmaş dolaş olduğu görüldü.

Bu belgelendirilen olay, Oğulcan Engin ve İlayda Alişan’ın ilişkilerini doğruladı. İkilinin aşkı artık kesinlik kazanmış durumda. Öte yandan, Oğulcan Engin ve Miray Daner’in ayrılığına dair başka bir oyuncuyla ilişki yaşadığı iddiaları da bu belgelerle çürütülmüş oldu.

Oğulcan Engin ve İlayda Alişan çifti, hayranları tarafından merakla takip edilen birlikteliklerine ilişkin daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Ancak, kamuoyu artık bu ilişkinin gerçek olduğunu kesin bir şekilde bilmektedir.

Ünlü oyuncuların aşklarının böylesine güzel bir geceyle belgelendiği için hayranları da çok mutlu oldu. İlerleyen günlerde çiftin ilişkisiyle ilgili daha fazla gelişme ve haber bekleniyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu