Türk Dünyası

İliç Soruşturmasında 3 Kişi Yargılanacak! – OpenAI destekli Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması olayıyla ilgili gelişmeler devam ediyor. Son dakika haberlerine göre, maden sahasında yaşanan toprak kaymasıyla ilgili soruşturmada asli kusurlu bulunan 3 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Bilirkişi raporunda belirlenen şüphelilerin, toprak kaymasına sebep olan ihmalleri nedeniyle tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmesi, olayın boyutunu gözler önüne serdi. 3 kişinin ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenilirken, 1 kişinin de ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından, mahkemeye sevk edilen şüphelilerin adil bir yargı sürecinden geçecekleri ve olayın aydınlatılacağı belirtildi. Erzincan’ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlar için başsağlığı mesajları ile birlikte, olayın sorumlularının adalet önünde hesap vereceği vurgulandı. Olayın son durumuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu