Sinema/Dizi/TV

İnci Taneleri ve Aydınlıkevler projeleri Yılmaz Erdoğan’ın büyük gururu oldu!

Bu sezon büyük başarı kazanan Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin başrolünde Yılmaz Erdoğan bulunuyor. Senaryosunu yazdığı önemli bir hikaye ile yeniden setlere dönüş yapan Yılmaz Erdoğan, yeteneklerini tiyatro alanında da konuşturuyor.

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın devleşen performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’ 100.kez seyirci ile buluştu.

Bu büyük başarıda ortaya koyduğu hikaye başarısı ile göz dolduran Yılmaz Erdoğan hem dizisiyle hem de Aydınlıkevler oyunuyla sosyal medyada da son dönemde çok konuşulan bir isim oldu.

2022 yılının Mart ayında başlayan serüven 1 Temmuz akşamı Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşen gösterim ile birlikte yüzüncü kez sahnelendi.

Her oyun seyircinin yoğun ilgi gösterdiği ve kahkahaların kesilmediği ‘Aydınlıkevler’ ekibi heyecanlarını ve mutluluklarını dile getirdi.

Yılmaz Erdoğan da bu önemli günde ekibin başarısını kutladı. Usta oyuncu şu açıklamayı yaptı: “Oyun oynarken dikkat etmek lazım, başkasının bahçesinde iseniz. Çok fazla yememek lazım, başkasının evindeyseniz… Anılar size emanet edilmiş yaşam kapsülleridir, bir yazar iseniz… Emaneti sahibine yani seyircimize ulaştırmanın yüzüncü mutluluğu… Kutlu olsun… İyi oyunlar Amerika! Yalnız dikkatli ol, babaannem peşinde…”

Aydınlıkevler oyununun başrollerinde yer alan Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ile Sinem Ünsal da duygularını şu sözlerle ifade ettiler:

Demet Akbağ: Beni ve tüm ekibi 100 oyundur büyük bir coşku ile kucaklayan tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum. Alkışımız bitmesin, nice 100 oyunlara!

Salih Bademci: 100. kez söylüyoruz “Oyunlarını doğru düzgün oynasınlar, camlarımızı kırmasınlar. Bu!”

Burak Dakak: Eee adamı çağırttın camı da taktırttın.100. Oyuna geldik ne yapıcaz? Nicelerine… İyi ki Aydınlıkevler…

Sinem Ünsal: Neşe dolu yüz gün… Nicelerine hep birlikte!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu