Türkiye

İsrail Uçağının Antalya’ya Acil İnişi Hakkında Açıklama

Antalya’ya acil iniş yapan İsrail uçağı hakkında açıklama yapıldı

Antalya’ya acil iniş yapan El Al uçağına ilişkin yapılan açıklamalarda, uçağın hastalanan bir yolcu nedeniyle acil iniş yapmasına izin verildiği belirtildi. Ancak insanî sebeplerle uçağa yakıt sağlanması gerektiği esnada kaptanın kendi rızasıyla havalimanından ayrılmaya karar verdiği ifade edildi.

İsrail medyasında yer alan bazı haberlerde, Varşova’dan Tel Aviv’e giden hava yolu şirketinin İsrail merkezli olmasından dolayı Antalya Havalimanı yetkilileri tarafından uçağa yakıt verilmediği iddia edilmişti. Ancak yapılan açıklamalarda, kaptanın kendi isteğiyle havalimanından ayrıldığı vurgulandı.

Konuyla ilgili olarak gerekli prosedürlerin ve insani yaklaşımların tamamen uygulandığı belirtilirken, herhangi bir aksaklık ya da engelleme yaşanmadığı ifade edildi. Olayın detaylarıyla ilgili olarak ise soruşturmanın sürdüğü ve gelişmelerin yakından takip edildiği bildirildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu