Türkiye

İstanbul Üniversitesi AUZEF Güz Dönemi Ara Sınav Takvimi: Sınavlar Ne Zaman? – Eğitim Haberleri

 

Hostinger İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz dönemi akademik takvimini yayınladı. Takvime göre, güz dönemi ara sınavları kasım ayının ilk haftasında yapılacak.

AUZEF’in sınav takvimine göre, ara dönem (vize) sınavları güz döneminde 2-3 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bahar dönemi ara sınavları ise 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde yapılacak.

Yarıyıl sonu (bitirme) sınavları ise güz döneminde 28-29 Aralık 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Bahar dönemi bitirme sınavları ise 31 Mayıs-1 Haziran 2025 tarihlerinde gerçekleşecek.

Yarıyıl sonu (telafi) sınavları ise güz döneminde 1-2 Şubat 2025 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi telafi sınavları ise 12-13 Temmuz 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AUZEF öğrencileri, sınav tarihlerini takip ederek hazırlıklarını planlayabilir ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilirler. Sınavlarda başarılar dileriz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu