Türkiye

İstanbul’da 33 katlı binada mahsur kalanlar var yangın çıktı

 

Hostinger İstanbul’da 33 Katlı Binada Yangın: Mahsur Kalanlar Var

İstanbul Esenyurt’ta bulunan 33 katlı bir binada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Üst katlarda mahsur kalanlar, itfaiye merdivenleriyle tahliye ediliyor.

Yangın, Esenyurt ilçesi Nazım Hikmet Bulvarı’ndaki bir sitede bulunan 33 katlı binanın girişindeki elektrik panosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Olayın ardından polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevkedildi.

Yangın nedeniyle oluşan duman binayı sararken, üst katlarda bulunan kişiler pencerelere yönelerek yardım çağrısında bulundu. İtfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla üst katlardaki biri çocuk 5 kişiyi kurtardı. Dumandan etkilenen bu kişiler sağlık ekiplerince müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin çalışmaları devam ederken, binada mahsur kalanların tahliye çalışmaları sürüyor. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin çalışmaları nedeniyle Nazım Hikmet Bulvarı çift yönlü trafiğe kapatıldı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu