Türkiye

İstanbul’da sokaklar inşaat alanına döndü.

İstanbul’da Yasak Alanlarda Kurban Kesimi Devam Ediyor

Kurban Bayramı süresince İstanbul’da yasak alanlarda kurban kesimine devam ediliyor. Kimi parklarda, kimi boş arazilerde ve kimi de sokak ortasında kurbanlar kesilmeye devam ediyor. Belediyeler, kesim alanlarını önceden belirleyip duyurularını yapmış olsa da, bazı kişiler yasaklara ve uyarılara aldırış etmeden kurban kesimini sürdürüyor.

Bayrampaşa’da boş bir alanda kesilen kurbanların görüntüsü dikkat çekerken, Sultangazi’de “burada kurban kesmek yasaktır” uyarılarına rağmen kesimler devam ediyor. Maltepe’de ise sokak ortasında kesilen kurbanların etleri açık alanda parçalanarak hazır bekletilen kaplara dolduruluyor.

Çorlu’da ise kapalı pazar yerinde kurban kesimine izin verilmedi. Belediyelerin belirlediği kesim alanlarının dışında yapılan kurban kesimleri yasaklanmış olsa da, maalesef bu yasakları ihlal edenlerin sayısı hala oldukça fazla.

Kurban kesimlerinin hijyen ve güvenlik kurallarına uygun bir şekilde yapılması, hem toplum sağlığı hem de çevre temizliği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, vatandaşların belediyelerin belirlediği kesim alanlarını tercih etmeleri ve kurban kesiminde gerekli önlemleri almaları önemlidir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu