Türk Dünyası

İstanbul’da yoğun yağış sonrası trafiğin mesai sonu %90’a ulaşması

İstanbul’da Trafikte Büyük Yoğunluk

İstanbul’da özellikle ana arterlerde uzun araç kuyrukları nedeniyle trafikte büyük yoğunluk yaşanıyor. TEM Otoyolu, D-100 kara yolu ve bağlantı yollarında trafik ağır ilerliyor. Özellikle Anadolu Yakası’nda D-100 kara yolunda Uzunçayır-Kartal ile Pendik-İçmeler arasında iki yönlü yoğunluk var. Ayrıca Altunizade’de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde trafik yavaş seyrediyor.

Köprülerde de durum farksız değil. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü her iki istikamete doğru tıkalı durumda. Avrupa Yakası’nda da benzer durum söz konusu. Zincirlikuyu’da başlayan D-100 trafiği Mecidiyeköy, Haliç, Topkapı ve Şirinevler’e kadar yer yer güçlükle ilerliyor.

İstanbul’da yaşanan bu yoğunluk nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve seyahat planlarını buna göre yapmaları önem arz ediyor. Trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için çaba sarf ederken, sürücülerin sabırlı olmaları ve kurallara uymaları önemli bir husus olarak öne çıkıyor. Bu haber ACM Cyprus tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu