Son Dakika

İstanbul’dan deprem göçü… Talep patladı! Edirne’ye taşınıyorlar

Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan deprem, endişeleri beraberinde getirdi. Muhtemel İstanbul depremi son zamanlarda birkez daha gündeme geldi. Deprem endişesi yaşayan İstanbullular, alternatif arayışlara yöneldi.

EV VE ARSA ARAYIŞINA BAŞLADILAR

Fay hattına uzaklığı ve deprem riski az olduğu ifade edilen Edirne’nin rakımı yüksek zemini ise kayalıklardan oluşan köylerine talep arttı. İstanbul’da yaşayan çok sayıda vatandaş, bu köylerden arsa ve ev arayışına girdi.

05217b81-bd20-4cff-8e3c-656af5733605

YOĞUN TALEP VAR

Edirne’nin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerine son haftalarda yoğun talep olduğunu açıklayan Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği ikinci Başkanı Namık Babacan, İstanbul’dan gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşıya karşıya kaldıklarını söyledi.

982b1bd4-3b0e-42a1-8f6b-4c4ca3758dd3

FAHİŞ FİYAT ÖNLEMİ

Talebin arttığı bu günlerde fahiş fiyatın önüne geçmek için emlakçılar olarak çaba sarf ettiklerinin de altını çizen Babacan, “Buradan tarla, bağ, bahçe ve arsa almak isteyen vatandaşlar baştan telefonla arayıp bilgi alıyorlar. Ardından ilk fırsatta Edirne’ye geliyorlar ve yüz yüze görüşüyoruz. Diğer emlakçı arkadaşlarımızın da görüştükleri var. Şu an emlakçı arkadaşlarımız ile görüşmeler yapıyoruz. Nerelerde bağ, bahçe ve arsa var diye belirliyoruz” dedi.

İHA

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hatay Valiliği'nden yeni karar! İkinci bir talimata kadar...Hatay Valiliği’nden yeni karar! İkinci bir talimata kadar…
AFAD Başkanı Sezer açıkladı! Depremde can kaybı 44 bin 374AFAD Başkanı Sezer açıkladı! Depremde can kaybı 44 bin 374
2 il için korkutan deprem tahmini! 'Şehrin yüzde 60-70'ini bırakmaz'2 il için korkutan deprem tahmini! ‘Şehrin yüzde 60-70’ini bırakmaz’



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNET

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu