Türkiye

İstanbul’un Anadolu Yakası’na Şiddetli Sağanak Yağış: Yollar Sular Altında, İETT Otobüsü Suyun İçinde

 

Hostinger İstanbul’un Anadolu Yakası’na sağanak yağış vurdu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen “sarı kod” uyarısının ardından Ümraniye, Ataşehir ve Sancaktepe’de su baskınları yaşandı. Yollar göle dönerken, Avrupa Yakası’nda ise hava güneşliydi.

Bugün 6 il için kuvvetli sağanak uyarısı yapılan İstanbul’da vatandaşlar sel ve su baskını riskine karşı uyarıldı. Ancak Anadolu Yakası’nda meydana gelen yoğun yağışlar hayatı felç etti. Ataşehir ve Ümraniye’de yollar suyla dolarken araçlar ilerlemekte zorlandı. Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde de su baskınları yaşandı.

Sancaktepe’de ise etkili olan sağanak yağışta yağmur suları İETT otobüsünün içine doldu. Fotoğraflar, Anadolu Yakası’nda yaşanan su baskınlarının boyutunu gözler önüne seriyor. İstanbullular, yağışların etkisini azaltmak için dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu