Spor

İtalya’dan Zaniolo’ya yeşil ışık: Bizimle birlikte olacak!

Galatasaray, devre arasında Roma’dan Nicolo Zaniolo’yu transfer ederek büyük yankı uyandırdı. Sarı – kırmızılıların eski teknik direktörlerinden İtalya Milli Takımı’nı çalıştıran Roberto Mancini, 23 yaşındaki isim hakkında açıklamalarda bulundu.

ICARDI BEKLENTİSİ

Sarı – kırmızılılar, sezon başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi isimleri kattı ve bu isimlerden maksimum verimi aldı. Icardi attığı gollerle taraftarların sevgilisi olurken, sarı – kırmızılı taraftarlar Arjantinli yıldızın bonservisinin alınması için kulübe baskı yapıyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens’in kontratında yer alan bir yıllık opsiyon kulüp tarafından kullanılacak. Juan Mata ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira’yı takımda tutmak istiyor.

Avrupa devleri pusuda! Fenerbahçe'den Arda Güler hamlesi: 30 milyon euro...

Avrupa devleri pusuda! Fenerbahçe’den Arda Güler hamlesi: 30 milyon euro…

ZANIOLO TRANSFERİ AVRUPA’DA SES GETİRDİ

Galatasaray devre arasında İtalya’nın Roma takımından yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo’yu sürpriz bir şekilde transfer etti. 23 yaşındaki oyuncu için Avrupa’da transfer dönemi kapanınca devreye giren sarı – kırmızılılar 15 milyon Euro karşılığında oyuncuyu kadrosuna katarken Avrupa basınında bu transfer büyük yankı uyandırdı. Bir kesim Zaniolo’nun bu tercihini eleştirirken, diğer kesimse Galatasaray’da göstereceği performansla yeniden Avrupa’nın en iyi beş liginden birine transfer olacağı görüşünü savundu.

ALANYA MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor ile geliri depremzedelere bağışlanmak üzere bir hazırlık maçı oynadı. İtalyan yıldız 80. dakikada oyuna girerek Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Zaniolo, 90+4. dakikada Kerem’in derinlemesine pasına hareketlendi. Ceza sahası dışına çıkan kaleciden şık bir şekilde sıyrılan 23 yaşındaki oyuncu topu sol ayağıyla filelere gönderdi.

ROBERTO MANCINI, MİLLİ TAKIM KAPILARINI AÇTI

Nicolo Zaniolo, 11 kez İtalya A Milli Takım formasını giymeyi başarmıştı. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, yıldız oyuncunun Galatasaray tercihi ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Galatasaray’da da görev yapan başarılı çalıştırıcı Zaniolo’nun Galatasaray’a transferi hakkında; “Umarım bu kadar gençken Türkiye’deki bu kadar önemli bir deneyimden faydalanır. Galatasaray gibi harika bir takımda oynuyor ve bence düzenli olarak oynamaya başladığı zaman İtalya Milli Takımı’nda bizimle de birlikte olacak” ifadelerini kullandı.

(Fanatik)

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu