Türkiye

İYİ Parti Kurucularından Sevin Çağlayan İstifa Etti – Son Dakika Haberleri

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sevin Çağlayan partiden istifa etti.

Çağlayan, istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu. 2023 genel seçim süreci, 2024 yerel seçimleri ve sonrasında gerçekleşen İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı ile ortaya çıkan parti yapılanmasının birçok hata ve çözülemeyecek sorunlar içerdiğini belirtti.

Çağlayan, “Genel ve yerel seçim sürecinde öne sürülen iddiaların ve partinin yeni yapılanma sürecinde verilen tepkisizliklerin artık beni de yol ayırımına getirdi” dedi.

Ayrıca Çağlayan, İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı Saray görüşmesine değinerek parti yönetiminin bu konuda net bir tavır almadığını ifade etti.

Çağlayan, istifasının sadece kurultayla ilgili olmadığını vurgulayarak, “Ülkesi için umut inşa etmek amacıyla mücadele veren tüm arkadaşlarıma saygı ve hürmetle selam gönderiyorum. İYİ Parti’de siyaset yapmaya devam eden arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Siyasi birliğimi sonlandırdığımı ve istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu