Türk Dünyası

İzmir Orman Yangınında Çeşme’nin Yanışı Saniye Saniye Görüntülendi

İzmir’de Çeşme’de yangın! Sigara izmariti orman yangınına neden oldu

İzmir’in Çeşme ilçesinde başlayan orman yangınının, bir kişinin attığı sigara izmaritinden dolayı çıktığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, izmariti atan kişinin yangını söndürmeye çalıştığı ancak rüzgarın etkisiyle alevlerin büyüdüğü görülüyor.

Menderes, Selçuk ve Çeşme ilçelerinde dün başlayan orman yangınları, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. Menderes’teki yangın hobi bahçesinden, Çeşme’deki yangın ise atılan sigara izmaritinden kaynaklandı.

Çeşme ilçesi Germiyan Mahallesi’nde 50 hektarlık alana yayılan yangının başlangıç anları, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İzmariti atan kişinin gözaltına alındığı ve terör şüphesinin olmadığı belirtildi.

Menderes yangınıyla ilgili de gözaltı işlemlerinin devam ettiği bilgisi verildi. Orman yangınlarıyla mücadele ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangınlar kontrol altına alınırken, böyle üzücü olayların tekrar yaşanmaması için herkesin daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu