Türkiye

İzmir’de su kesintisi programına 24 Ağustos’ta başlıyor: İZSU ne zaman suları açacak? – Son Dakika Türkiye Haberleri

 

Hostinger İZSU, 24 Ağustos tarihli su kesintisi programını açıkladı. Programa göre, Bornova, Buca, Menemen ve Ödemiş’in belirli bölgelerine su verilmeyecek. İZSU’nun yaptığı duyuruya göre, 24 Ağustos tarihinde su kesintisi yaşanacak bölgeler şunlardır:

– Bornova
– Buca
– Menemen
– Ödemiş

Su kesintilerinden etkilenecek olan vatandaşlar, İZSU’nun su kesintisi programını inceleyerek önlem alabilecekler. Su kesintilerinin ne zaman başlayıp ne zaman biteceği konusunda bilgi sahibi olan vatandaşlar, önlem alarak su tüketimlerini planlayabilecekler.

İZSU, belirtilen tarihte gerçekleştireceği su kesintileri ile ilgili vatandaşlara herhangi bir aksilik yaşanmaması için önceden bilgilendirme yapmaktadır. Su kesintilerinden etkilenecek olan vatandaşların, İZSU tarafından yapılan duyuruları takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemlidir. Bu sayede, su kesintilerinin olumsuz etkilerini en aza indirerek su kullanımını daha verimli bir şekilde gerçekleştirebilirler.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu