Sinema/Dizi/TV

James Cameron “Avatar 3″ten Sonra Mola Verip Hiroşima Filmi Yönetmek İstiyor – Haberler

Cameron filmi uyarlamak istediği kitabın haklarını 2010’da satın almıştı.

.

James Cameron’ın çalışma takvimindeki birkaç yıl Avatar filmleriyle dolu. 2022 sonunda vizyona giren ve gişe rekorları kıran “Avatar: Suyun Yolu”, 2009 tarihli “Avatar”ın planlanan 4 devam devam filminin ilkiydi. Cameron, henüz resmi adı belli olmayan “Avatar 3″ü de ikinci filmle birlikte çekti, hatta 4. filmin bir kısmı da şimdiden çekildi.

Şu anda post-prodüksiyon aşamasında olan “Avatar 3″ün Aralık 2024’te, sonraki filmlerin de ikişer yıl arayla vizyona girmesi planlanıyor. Ancak Cameron önümüzdeki yıllarını sadece Avatar filmleriyle geçirmek istemiyor. The Los Angeles Times ile konuşan yönetmen “Avatar 4″ün kalan kısımları ve “Avatar 5” için yeniden çekimlere başlamadan önce farklı, nispeten daha küçük bir projeyi yönetmek için zaman bulmak istediğini açıkladı.

Cameron’ın bu süreçte odaklanmak istediği proje, 2010 yılında haklarını satın aldığı, Charles R. Pellegrino imzalı kurgu dışı “The Last Train From Hiroshima: The Survivors Lost Book” (Hiroşima’dan Son Tren: Kurtulanların Kayıp Kitabı) kitabının film uyarlaması.

Hikaye, Hiroşima ve Nagasaki’deki hayatın hem ABD tarafından atılan atom bombası öncesine hem de sonrasına odaklanıyor ve her iki saldırıdan da kurtulmayı başaran tek kişi olan Tsutomu Yamaguchi de dahil olmak üzere hayatta kalan çeşitli kişilere odaklanıyor.

Cameron, bu filmi şimdi çekmenin her zamankinden daha uygun olacağını şu sözlerle ifade etti: “Düşündüğümüzden daha istikrarsız bir dünyada yaşıyoruz. Hiroşima filminin her zamanki kadar zamanında, hatta daha fazla olacağını düşünüyorum. İnsanlara, bu silahların insan hedeflerine karşı kullanıldıklarında gerçekte ne yaptıklarını hatırlatıyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu