Sinema/Dizi/TV

James Gunn, Yeni DC Evreni’ni Başlatacak Olan “Superman: Legacy” Filmini Yönetecek – Haberler

Filmin senaryosunu kaleme alan Gunn’ın yönetmen koltuğuna da oturacağı kesinleşti.

DC Comics

Warner Bros’un yeni DC Filmleri başkanı James Gunn, yenidne yapılandırılan DC Evreni’nin ilk filmi olacak olan “Superman: Legacy” filminin senaryosunu yazdığını açıklamıştı. Gunn’ın yönetmenliği de üstlenecek olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılsa da düne kadar bu konuda resmi bir açıklama yoktu.

Gunn sonunda, Twitter’dan yaptığı bir açıklamayla filmin yönetmenliğini de kendisinin yapacağını açıkladı. “Evet, 11 Temmuz 2025’te vizyona girecek olan Superman: Legacy’yi yönetiyorum.” diyen Gunn, filmin vizyon tarihinin kendisi için önemli bir günü işaret ettiğine de değindi: “Kardeşim Matt, vizyon tarihini görünce ağlamaya başladığını söyledi. Nedenini sordum. ‘Dostum, bugün babamın doğum günü’ dedi. Fark etmemiştim.”

Ardından, 3 yıl önce kaybettiği babasının kendisine çizgi roman sevgisini aşıladığını belirten Gunn, kendisine yıllar önce bir Superman filmi yönetmesi için teklif geldiğini ve başlangıçta “Superman’e hak ettiği itibarı veren o benzersiz, eğlenceli ve duygusal duyguya sahip olmadığını” düşündüğü için bu teklifi reddettiğini söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Sonra bir yıldan biraz daha kısa bir süre önce, birçok yönden Superman’in mirasına, hem Kripton’lu aristokrat ailesinin hem de Kansaslı çiftçi ailesinin onun kim olduğunu ve seçimlerini nasıl etkilediğine odaklanan bir giriş yolu gördüm. Bu yüzden sonunda senaryoyu yazmaya karar verdim. Ancak, Peter Safran ve diğerlerinin taahhütte bulunmaları için sürekli rahatsız etmelerine rağmen (üzgünüm, Peter) yönetmenlik konusunda tereddütlüydüm.

Bir şeyi yazıyor olmam, onu hem görsel hem de duygusal olarak iliklerimde hissettiğim anlamına gelmez, onu yönetmek için iki yılı aşkın bir süre harcayacak kadar, özellikle de bu büyüklükteki bir şeyi. Ancak, bu senaryoyu seviyorum ve bu yolculuğa başlarken inanılmaz heyecanlıyım.

2025 yazında izleyiciyle buluşacak filmde Superman’i hangi oyuncunun canlandıracağı şimdilik bilinmiyor.

James Gunn’dan Yeni Superman Aktörü Hakkında Açıklamalar



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu