Sinema/Dizi/TV

Jenna Ortega ve Tim Burton İş Birliği “Beetlejuice 2” ile Devam Edecek! – Haberler

“Wednesday” yıldızı, “Beetlejuice 2″de rol alacağı iddia edildi.

Netflix

Netflix’in çok sevilen dizisi “Wednesday”in yıldızı Jenna Ortega, dizinin yönetmeni Tim Burton ile çalışmaya devam etmek istiyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, birden çok kaynak, genç oyuncunun “Beetlejuice 2″de rol alacağını belirtiyor.

1888 yapımı, Michael Keaton başrollü “Beetlejuice” (Beterböcek) devam filmi uzun zamandır hayata geçirilmeye çalışılıyor. Tim Burton’ın yönetmen koltuğuna döneceği filmde Keaton’ın da Beetlejuice rolüne geri dönmesi bekleniyor.

Filmin çekimlerinin Londra’da Mayıs ayı sonunda ya da Haziran başında başlaması planlanıyor ancak filmin bütçesi hala belirlenmedi. Bu da hiçbir şeyin henüz kesin olmadığını gösteriyor. Kaynaklara göre, eğer anlaşma sağlanırsa Ortega, Winona Ryder’ın orijinal filmde canlandırdığı Lydia karakterinin kızını oynayacak. Ryder’ın rolüne geri dönüp dönmeyeceği konusundaysa herhangi bir bilgi yok.

Tim Burton’ın en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen “Beetlejuice”ta, Alec Baldwin, Geena Davis, Jeffrey Jones, Catherine O’Hara ve Glenn Shadix de rol aldı ve film 15 milyon dolarlık bir bütçeyle 80 milyon dolar hasılat yaptı.

Jenna Ortega’nın rol aldığı son proje olan “Çığlık 6” şimdi sinemalarda…

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu