Sinema/Dizi/TV

“Jurassic World” Serisi, “Jurassic Park” Yazarıyla Kökenlerine Dönüyor – Haberler

 

Hostinger

Orijinal Jurassic Park’ın yazarı David Koepp’in yazacağı “Jurassic World 4” ile seri kökenlerine dönecek.

Scarlett Johansson, Jonathan Bailey ve Mahershala Ali’nin başrolde olacağı yeni “Jurassic World” filmi, sevilen seriyi yıllar sonra “Jurassic Park” kökenine geri döndürebilir. VMan Magazine’e konuşan Jonathan Bailey, filmdeki rolünün yanı sıra hayranların filmden neler bekleyebileceğinden bahsetti.

Steven Spielberg imzalı “Jurassic Park”, Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt liderliğindeki “Jurassic World” üçlemesiyle 2015’te yeniden başlatıldı. Yeni üçleme, 1993 tarihli orijinal “Jurassic Park”ın koyduğu çıtayı aşamasa da eğlenceli dinozor filmleri olarak seyircilerden beğeni topladı.

Bailey, VMan Magazine ile yaptığı görüşmede serinin ilk etapta onu bu kadar popüler kılan şeye geri döndüğünü anlattı:

[Filmin] Orijinal filmi yazan David Koepp tarafından yazıldığını söyleyebilirim. Film, orijinalinin başarılı olduğu noktaya geri döndürülmek için nihai ellerdeymiş gibi geliyor. [Jurassic Park] bütün ailemle birlikte izlemeye gittiğim ilk filmdi ve çok küçüktüm, çok korkmuştum. Bunu yapmakla ‘Wicked‘ arasında bir benzerlik var, Wicked’in Londra’daki orijinal çalışmasını da gördüm.

David Koepp’in sıradaki Jurassic filminin senaryosunu yazmak için geri döneceği haberi çıktığında dünyanın dört bir yanındaki hayranlar sevindi çünkü pek çok kişi orijinal “Jurassic Park” ruhununun kaybolduğunu hissediyordu.

Seri, ilk “Jurassic World”ün dünya çapındaki gişede 1,6 milyar dolardan fazla hasılat elde etmesiyle olağanüstü bir başarı elde etti ve sonraki her iki devam filmi de 1 milyar doları aştı. Jurassic filmleri toplamda, dünya çapında 6 milyar dolardan fazla hasılat elde etti, dolayısıyla Universal Pictures’ın yeni bir filmle, muhtemelen yeni bir seriyi başlatacak bir filmle yola devam etmek istemesi şaşırtıcı değil.

20252te vizyona girmesi planlanan, Gareth Edwards’ın yöneteceği “Jurassic World 4” filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Rupert Friend, Manuel Garcia-Rulfo, Luna Blaise, David Iacono ve Audrina Miranda yer alıyor.

“Bridgerton” yıldızı Jonathan Bailey, 22 Kasım’da vizyona girecek olan “Wicked” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu