Türkiye

Kaçak Katlar: Çöken Binanın Sırrı!

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, 80 yılında yapılmış 4 katlı bir binanın, 94 yılında üstüne kaçak olarak yapılan 3 katın da eklenmesi sonucu toplamda 7 katlı ve 9 daireli bir bina haline geldiğini belirtti. Gece yaşanan bir sesin ardından binanın boşaltıldığını ve 7 katlı binanın 3 katının çöktüğünü açıkladı. Ancak tesellilerinin hiçbir yaralı veya ölüm olmaması olduğunu vurguladı. Yıkılan binanın çevresindeki 4 binayı da boşalttıklarını ve karot testi yapacaklarını söyledi.

Bu olayın hemen ardından Bahçelievler’de yaşanan 4 katlı bina çökme haberini duyuran ekipler, enkazda arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

[Resim: Bahçelievler’de yaşanan bina çökmesi]

Enkaz altında kalanların olup olmadığını kontrol etmek için ekiplerin titizlikle çalıştığını belirten yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve enkaz altında dinleme çalışmalarının sürdüğünü açıkladılar.

Olayın detayları ve en güncel bilgiler için CNN TÜRK’ün sayfasını takip edebilirsiniz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu