Sinema/Dizi/TV

Kadir Doğulu için Gecenin Ucunda dizisi bir büyük gerçeği görme fırsatı verdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, şimdilerde Star TV ekranında salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisiyle kariyer yolculuğuna devam ediyor. Karısı Neslihan Atagül ile birlikte aynı projenin başrolünde yer alan Kadir Doğulu, dizinin yapım ortağı olarak da çok farklı bir strateji izledi.

Peride Celal’in aynı isimli güçlü hikayesinden uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi, ne yazık ki reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Daha dizinin ilk bölümlerinde ortaya çıkan reyting sorunu sonrasında Kadir Doğulu, halktan destek istemiş ve sonrasında da bu desteği bulduğunu açıklamıştı.

Ancak dizinin reytingleri son dönemde o kadar düşük geliyor ki, normal durumda Star TV’nin projeye erken final yaptırması beklenirdi. Ancak yapılan anlaşma sonucunda 26 bölüm ekranda kalması kararlaştırılan dizinin en son 21. bölümü ekrana geldi. Dizinin yurt dışında ise daha çok ilgi gördüğünü sosyal medyadaki yansımalarından anlaşılıyor. Yurt dışı satışları nedeniyle de projenin 1 sezon sürebildiği değerlendirmeleri yapılıyor. Ancak Kadir Doğulu’ya göre baştan bu yana hep 26 bölümlük bir proje olarak tasarlanmıştı.

Son 5 bölümü yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinin Türkiye’de yeterince ilgi görmediği itirafını yapan Kadir Doğulu, yurt dışında gösterilen ilgiden ve elde edilen sonuçtan memnun. İyi bir hikaye olursa yurt dışında büyük ilgi görebileceğini fark eden oyuncu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Dizide final kararı almadık. 26 bölüm tasarlanıyordu, tabii reytingler Türkiye’de iyi gitseydi, belki değişirdi. Vitrine çıkan bir iş yapıyoruz ve beğenilmesini istiyoruz. Bi de ticaret söz konusu. Bu anlamda başarılı oldu. Belki Türkiye’de televizyon izleyicileri o kadar da istenilen şeyi görmemiş gibi hissetmiş olabilir. Dünyada ve uluslararası mecrada yer buldu, onun için çok mutluyuz.”

Yurt dışı satışları noktasında Gecenin Ucunda dizisinin yüzlerini güldürdüğünü de anlatan Kadir Doğulu, sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını film yapacaklarını da duyurdu.

Günlük dizi olarak tasarlanan ve 120 bölüm çekilen Leylifer projesinin de uluslararası alanda çok başarılı sonuçlar elde ettiğine değinen oyuncu, “Satış ve diğer operasyonları ile ilgileniyoruz. Ulusal kanallara da bir şeyler üretiyoruz” dedi.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Kadir Doğulu is one of Turkey’s most popular actors, with a long list of successful series and movies to his name. His latest project, “Gecenin Ucunda” (At the End of the Night), has given him the opportunity to explore a new character and delve deeper into his acting abilities, while also exposing a hard truth about society.

In “Gecenin Ucunda,” Kadir Doğulu plays the role of Cenk, a young man from a working-class background who dreams of a better life. However, his ambitions and desires are met with the harsh reality of a society that is not designed to help people like him succeed.

The show tackles several social issues, such as classism, privilege, and corruption, and sheds light on the struggles faced by those who come from less fortunate backgrounds. Kadir Doğulu’s performance highlights the pain and frustration that Cenk experiences as he struggles to make his dreams come true in a system that favors the wealthy and powerful.

Through Cenk’s trials and tribulations, the show exposes the harsh realities of a world where opportunity is not always equal, and success is often determined by factors outside of one’s control. Kadir Doğulu’s portrayal of Cenk is both poignant and powerful, highlighting the struggles of those who are often overlooked and underserved by society.

The show has received critical acclaim for its portrayal of challenging social issues, and Kadir Doğulu’s performance has been praised for its emotional depth and authenticity. He has brought a new level of complexity to his character, bringing him to life in a way that is both inspiring and heartbreaking.

Overall, “Gecenin Ucunda” has given Kadir Doğulu the opportunity to explore a new character and showcase his acting talent in a challenging role. The show has also shed light on important social issues and the obstacles that many face in their pursuit of a better life. Kadir Doğulu’s performance is a reminder of the power of television as a medium for addressing important social issues and inspiring change.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu