Türkiye

Kağıthane Cinayetinde Filistinli İş İnsanının Zanlıları Romanya’da Yakalandı

 

Hostinger İstanbul Kağıthane’de Filistinli iş insanlarına silahlı saldırıdan sonra dün gece yurt dışına kaçtıkları açıklanan 3 zanlı Romanya’da yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, zanlıların İnterpol ile yapılan işbirliği ve takip sonucunda Romanya’da yakalanarak Türkiye’ye getirileceği bilirtildi. Olayla ilgili dün de 4 kişi gözaltına alınmıştı.

İstanbul Kağıthane’de geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen silahlı kavgada hayatını kaybeden Abdülkadir Anas, Fadı M. ve Eray K.’ya saldıran zanlılar G.S., T.S. ve S.A. isimli şahıslar olaydan sonra 19 Ağustos 2024 saat 00.48’de Kırklareli ilinden yurt dışına kaçmışlardı. Ancak, İnterpol’un yazışmaları ve takipleri sonucunda Romanya’da yakalanan zanlılar Türkiye’ye getirilmek üzere gözaltına alındı.

Olayın alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştiği belirtilirken, mağdur şahıslara silahla ateş açan zanlılar, olayı gerçekleştirdikten sonra 3 farklı araç değiştirerek kaçmışlardı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konu ile ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini ve her suç ve suçlunun yurtiçinde ve yurtdışında takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. Saldırı sonrası hayatını kaybeden Abdülkadir Anas için başsağlığı dileklerinde bulunulurken, olayla ilgili detaylı araştırmalar devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu