Son Dakika

Kanada’nın Quebec eyaletinde bataklık çevresinde 6 ceset bulundu


Akwesasne Mohawk Polis Teşkilatının açıklamasına göre, 6 cesedin ilkine, dün yerel saatle 17.00 civarında rastlandı.


Bataklık çevresinde bulunan cesetlerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.


Bu kişilerin nasıl öldürüldüklerinin belirlenmesi için otopsi sonuçları beklenirken cesetlerin, sınırı geçmek isteyen düzensiz göçmenlere ait olup olmadığı araştırılıyor.


ABD Başkanı Joe Biden ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau, kara sınırından Kanada’ya geçen düzensiz göçmenlerin, ABD’ye iade edilmesi konusunda anlaşmıştı.


İki ülke liderinin Güvenli Üçüncü Ülke Anlaşması’na ek olarak imzaladıkları mutabakat gereği, daha çok New York’un kuzeyinden Quebec’e geçen düzensiz göçmenler, “25 Mart 2023 itibarıyla” ABD polisine teslim edilmesi kararı alınmıştı.


– Son zamanlarda Kanada’ya yasa dışı geçişler arttı


Kanada, son zamanlarda yasa dışı geçişlerin artmasından rahatsızlığını dile getiriyordu.


Kanadalı yetkililer, geçen yıl New York’un kuzeyindeki arazilerden Kanada’ya 39 binden fazla düzensiz göçmenin yasa dışı yollardan geçtiğini ve bu geçiş noktalarının kapatılması gerektiğini belirtmişti.


ABD basınında, söz konusu düzensiz göçmenin çoğunun Meksika sınırından geçerek otobüslerle New York’a götürüldüğü, bunların bazısının da Kanada’ya geçmeyi tercih ettiği kaydedildi.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/TRT

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Kanada’nın Quebec eyaletinde yer alan bir bataklıkta son derece üzücü bir olay meydana geldi. Bataklık çevresinde yapılan aramalarda 6 ceset bulundu. Olayın detayları oldukça korkunç ve endişe verici.

Quebec eyaletinin Trois-Rivieres bölgesinde bulunan bataklıkta geçtiğimiz günlerde cesetler bulunmaya başladı. Kayıp kişilerin bulunmasına yönelik yapılan aramalar sırasında bulunan cesetler, yetkilileri de oldukça tedirgin etti. Şu ana kadar bulunan 6 cesedin de kimlikleri tespit edilemedi.

Olayın ardından bir açıklama yapan yetkililer, bulunan cesetlerin hepsinin aynı bölgede bulunduğunu ve tamamının da genç erkekler olduğunu belirtti. Olayla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir şüpheli veya olaya karışan kişiye dair herhangi bir ipucu bulunamadı.

Ancak, bölgede yaşayan insanlar, son dönemde artan suç oranları ve kaybolan gençler nedeniyle oldukça endişeli. Bölgede son zamanlarda kocaman ve tehlikeli olarak bilinen bir uyuşturucu karteli faaliyet gösteriyor ve toplumda ciddi bir korkuya neden oluyor.

Olayın ardından, yetkililer bölgede çok kapsamlı bir arama başlattı ve kayıp kişilerle ilgili herhangi bir bilgiye sahip olanları aramaya çağırdı. Ayrıca, yerel halkı da şüpheli bir faaliyete rastlarlarsa, hemen yetkililere haber vermeleri konusunda uyardı.

Bu üzücü olay, Quebec eyaletinde yaşayan birçok kişide ciddi bir endişe yarattı. Halkın güvenliği ve barışı için, yetkililerin olayı bir an evvel aydınlatması bekleniyor. Bu, Kanada’nın dört bir yanında barışın, uyumun ve güvenliğin korunması için alınan tedbirlerin bir hatırlatıcısı olarak görülmelidir.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu