Kıbrıs

Karakaya: Adalet İçin Bir Aradayız – BRTK İsias Davası

İsias Otel Davası: Şampiyon Meleklerin Aileleri Adalet İstiyor

İsias Otel davasının ikinci duruşması öncesinde, Şampiyon Meleklerin aileleri Adıyaman Adalet Sarayı’nda bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Aileler adına konuşan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, dava sürecinde 2. duruşmaya hazır olduklarını belirtti.

Karakaya, açıklamasında şunları söyledi: “Ortak davamız İsias’ta yeni bir sürece giriyoruz. Dava sürecinde 2. duruşma için buradayız. Son adalet yürüyüşümüz ile birlikte buraya çok daha güçlü geldik. Kıbrıs ve dünyanın dört bir yanından tüm yürekler bizimle birlikte olduğunu biliyoruz.”

Davanın ilk duruşmasının ardından geçen süreçte bağımsız bilimsel raporlar alındığını ve binanın usulsüzlüklerinin belirlendiğini ifade eden Karakaya, adalet isteklerinin daha da güçlendiğini vurguladı. Katillerin hesap verene kadar mücadelenin devam edeceğini belirten Karakaya, Türkiye Cumhuriyeti’nden adaletin sağlanmasını talep ettiklerini söyledi.

Şampiyon Meleklerin aileleri, olayın sorumlularının olası kastla hareket ettiklerini ve bilinçli taksirle değil, kasıtlı olarak suça sevk ettiklerini belirtiyorlar. Yargılamanın adil bir şekilde gerçekleşmesi ve adaletin yerini bulması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten aileler, destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

İsias Otel davasının yeni gelişmelerini ve adalet arayışını takip etmeye devam edeceğiz. Ailelerin talepleri doğrultusunda, adaletin sağlanması için gereken adımların atılması ve sorumluların cezalandırılması beklenmektedir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu