Spor

Karim Benzema’dan Didier Deschamps’a: Yalancı!

Fransa Milli Takımı’nda takım arkadaşı Mathieu Valbuena ile yaşanan sorunların ardından Karim Benzema, 2021 yılında 6 yıl sonra milli takıma döndü. Ancak bu durum çok uzun sürmedi.

Fransız golcü milli takıma döndüğü yıl Uluslar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Karim Benzema’nın milli takıma dönüşü uzun sürmedi. Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’na çağrılına Fransız oyuncu, sakatlığı nedeniyle turnuvanın hemen öncesinde kadrodan çıkarıldı.

Trabzonspor’un hacklenen Youtube kanalı yeniden açıldı

Trabzonspor’un hacklenen Youtube kanalı yeniden açıldı

Yıldız oyuncu, Arjantin’e kaybedilen Dünya Kupası finalinden sonraki gün Fransa Milli Takımı’nı bıraktığını duyurdu. 35 yaşındaki oyuncu emeklilik duyurusunu, “Bugün bulunduğum yerde olmak için çaba da gösterdim, hatalar da yaptım ve bundan gurur duyuyorum. Ben kendi hikayemi yazdım ve bizim hikayemiz sona eriyor” ifadeleri ile yaptı.

Didier Deschamps’a “yalancı” dedi

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps geçtiğimiz günlerde Le Parisien’e verdiği röportajda Karim Benzema’nın sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldığını ancak oyuncuya açık kapı bıraktıklarını söyledi.

Benzema’nın kimseye haber vermeden kamptan ayrıldığını söyleyen Fransız çalıştırıcı, “Karim’e acelemiz olmadığını ve sakatlığını takım menajeriyle halletmesi gerektiğini söyledim. Uyandığımda kimseye haber vermeden gittiğini öğrendim. Karim bana hazır olmadığını söylemişti” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesaplarından sürekli göndermede bulunan Karim Benzema, Instagram hesabında Deschamps’ın ifadelerini içeren bir görseli paylaştı ve “Yalancı” yazdı. Fransız oyuncu ayrıca palyaço emojisi de ekledi.

(Fanatik)

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu