Magazin

‘Karım evi temizlerken saf alkol kullanıyor’ dedi! Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ne diyeceğini bilemedi… Nur Viral’de bomba anlar

Nur Viral’in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle gündem oluyor. Programa gelen itiraflar ve canlı yayında yapılan itiraf sık sık sosyal medyada paylaşılıyor.

Nur Viral’e bazı günler uzman isimler eşlik ediyor ve aile ilişkilerini yorumluyorlar. Programın son bölümüne Pendik Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu ve seyircilerden gelen soruları yanıtladı.

nur viral 1

BU İTİRAF MÜFTÜYÜ ŞAŞIRTTI

Bir izleyici ‘Karım evi temizlerken saf alkol kullanıyor. Dinen uygun mu?’ diye sordu. Musa Bilgiç ise ‘Alkol biliyorsunuz kolonya içerisinde de olan etil alkol meselesi var. Normal kafayı bulmak için alkol değil de temizlik için sterilize için yapılan şeyler de… Fakat temizlikte abartıcılar var biliyorsunuz temizlik hastaları var.

nur viral 2

‘ERKEK EVE GİRMEYE KORKAR…’

Bu temizlik hastalarına ben diyorum ki erkekler eğer böyle temizlik hastası olursanız eve girmeye korkar. Azıcık adamın evi kirletmeye yetkisi olsun yani. Evi dağıtmaya azıcık hakkı olsun insanların. Evlerimizde mesela misafir odası vardır. Bu misafir odası kullanılsın ya. Biz bugün varız yarın yokuz nedir yani’ diyerek sitem etti.

nur viral 3

Nur Viral ise Musa Bilgiç’e ‘Yüzde yüz haklısınız’ diyerek destek gösterdi. Programdaki o anlar da kısa sürede gündem oldu.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Gençlik sırrını açıkladı! Duyanlar inanamadı Gençlik sırrını açıkladı! Duyanlar inanamadı
Yeni aşkıyla el ele! O anlara yorum yağdı! 'Bülent'i ne çabuk unuttun' Yeni aşkıyla el ele! O anlara yorum yağdı! ‘Bülent’i ne çabuk unuttun’
Bu anlar olay oldu! Dansı ve el hareketi... Bu anlar olay oldu! Dansı ve el hareketi…



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu