Türkiye

Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş İle Görüştü – Son Dakika Türkiye Haberleri

Başkent Ankara’da dikkat çekici bir görüşme gerçekleşti. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ile Yavaş, görüşme öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin, “Arkadaşlar meraklanacak hiçbir şey yok. Elbette oturacağız, yemek yiyeceğiz, konuşacağız. Türkiye’nin dünya kadar sorunları var. Bölgenin dünya kadar sorunları var. Oturup konuşacağız” dedi.

Yavaş ise “Özel bir gündemimiz yok. Sadece sayın genel başkanımızla uzun süredir görüşmemiştik. Bayramda kendisini aradım. Görüşemediğimizi söyledim. Burada daha önce yemek de yemiştik. Aynı yerde bir yemek ikram edeyim dedim. Hepsi bu” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de bir araya gelip gelmeyeceği sorusu yöneltildi. “Talep olursa elbette görüşürüz” diyen Kılıçdaroğlu, görüşmenin Çarşamba günü gerçekleşeceği iddialarını ise yalanladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de görüşme hakkında sorular yönlendirildi. Özel, “CHP’de kim kimle iletişim kuruyorsa, sohbet ediyorsa bu partinin yararına bir iştir. Önceki genel başkan ile birlikte büyükşehir belediye başkanlığı yapmış ya da görev yapmış arkadaşları yemek yemiyorlarsa, sohbet etmiyorlarsa bunun haber değeri vardır. Yemeğin haber değerinin olması demek ki bu konularda biraz normalleşmeye ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Bunları normalleşmeye dair, parti içi normalleşmeye dair önemli adımlar olarak nitelendiriyorum” dedi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu