Türk Dünyası

Kıbrıs’ta UBP’nin savunması haklı bulundu – BRTK Türk Haberleri

 

Hostinger Lefkoşa Kaza Mahkemesi UBP’nin savunmasını haklı buldu

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nin UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy’un UBP aleyhine açtığı davanın reddedildiğini açıkladı. Hasipoğlu, Taçoy’un parti tüzüğünün 6. maddesinin 7. fıkrasının uygulanmasını talep ettiğini ancak parti olarak bu görüşe katılmadıklarını belirtti. Mahkeme kararını değerlendiren Hasipoğlu, 21 Mart tarihine kadar üye olan 21 bin üyenin kurultayda oy kullanabileceğini söyledi.

Hasipoğlu, Taçoy’un konuyu mahkemeye taşıyacağını ifade etmesi üzerine, konunun hallolması için mahkemeye müracaatta bulunulduğunu ve Taçoy’un talebinin reddedildiğini belirtti. Kurultaya daha önce YSK’ya başvurup gönderilen mühürlü listedeki üyelerle gidileceğini söyleyen Hasipoğlu, tüm UBP üyelerini kurultaya katılmaya davet etti. Kurultayın yarın saat 09.00’da başlayacağını ve 11.00’de oylama sürecine geçileceğini belirtti.

Hasipoğlu, partinin avukatı Ergün Ulunay’a teşekkür ederek, kurultay öncesinde üyelik ihtilafının çözüldüğü için memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bu haber ACM Cyprus tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu