Türk Dünyası

KINDI’nin Atıştırmalıkları Dünya Turunda – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk ve Dünya Haberleri

Kurabiye, Kraker ve Galeta Üreticisi KINDI Fabrikası: Türkmenistan’ın İhracat Potansiyeli

Unutulmaz kurabiyelerin ve krakerlerin süpermarket raflarında nasıl yer aldığını hiç merak ettiniz mi? Kurabiyelerin dünya çapında nasıl yolculdığına dair hiç düşündüğünüz mü? Bugün, kurabiye, kraker ve galeta üreticisi olan KINDI fabrikasının temsilcisi olan Mahriban Tagiyeva ile keyifli bir röportaj yapma şansına sahibiz!

Sadece birkaç yıl içinde birçok başarı elde etmeyi başardılar. KINDI, Avrasya Ekonomik Birliği (EAU) teknik düzenlemeleri uygunluk sertifikalarına, IS0 9001 ve IS0 22000 sertifikalarına sahiptir.

Kırılgan krakerlerden çıtır galetalara kadar, KINDI Türkmenistan’ın ihracat potansiyelinin parlak bir örneğidir. Dünyanın dört bir yanındaki benzersiz tatları geniş kitlelere taşıma zorlukları ve zaferleri derinlemesine inceleyerek başarı reçetelerine dalarken bize eşlik edin.

İletişim bilgileri:
Telefon numarası: +993 64 58 88 18
E-posta: kindikitir@gmail.com
Adres: Türkmenistan’ın Ahal bölgesi, Ak bugday bölgesi, Anev şehri 6 B Sanayi caddesi.

Bu yayın, USAID’in Ticaret Orta Asya faaliyeti tarafından hazırlanmış olup, Orient Bilgi Portalı işbirliği ile İhracat Ekosistem Geliştirme İnisiyatifi’nin bir parçasıdır.

Fotoğraf: Orient.tm

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu