Sinema/Dizi/TV

Kirli Sepeti dizisinden mutlu haber veren Halil İbrahim Ceyhan, bir de Amerika seyahati ile gündem olacak! – Televizyon Gazetesi

Türkiye Gençlik Ödülleri gecesine katılan ve ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alarak büyük bir mutluluk yaşayan Halil İbrahim Ceyhan, kariyerini Kirli Sepeti dizisinde sürdürüyor.

Elde ettiği ödülün heyecanını yaşayan ve yaptığı işin karşılığı olarak gören oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Çok mutluyum, gerçekten insanların bu tarz sevgi gösterisi ile bize dokunuyor olmaları, bizim yaptığımız işin onlara ulaşması beni çok mutlu ediyor. Yaptığımız işin karşılığı olarak düşünüyorum.”

Kirli Sepeti dizisinde Murat karakterini canlandıran ve hayranlarına Emanet dizisinden sonra yeni bir heyecan sunan Halil İbrahim Ceyhan, başarısıyla da sosyal medyada konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Geniş bir hayran kitlesi bulunan ve yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam eden oyuncu, Kirli Sepeti dizisinden müjde verdi.

Dizinin başarılı geçen ilk sezonunun ardından ikinci sezonda da devam edeceğini açıklayan oyuncu, şunları söyledi:

“Dizi çok iyi gidiyor, seneye de devam ediyoruz, ikinci sezonumuz olacak. Oyuncu arkadaşlarım ve yapım şirketi çok iyi. Mutlu olarak hayatıma devam ediyorum.”

Bu yaz tatil yapamayacağını ve sinema filminin yanı sıra bir müzikalde yer alacağını anlatan Halil İbrahim Ceylan, ayrıca Amerika’ya seyahatinin de olacağını anlattı.

Oyuncu, yaz dönemini çalışarak ve kendisini geliştirerek geçirecek.

Amerika ziyaretini oyuncu arkadaşı Melisa Döngel ile birlikte yapacaklarını ve 6 eyaleti dolaşacaklarını anlatan Halil İbrahim Ceyhan, “Orada sevenlerimiz ile buluşacağız, biz de oraya gideceğimiz için çok heyecanlıyız” diye konuştu.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu