Magazin

Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşında, çocuğu var mı, eski eşi kim?

Youtube’da yayın hayatını sürdüren Kısmetse Olur’un en popüler yarışmacılarından biri olan Cansel Ayanoğlu özel hayatıyla da programın takipçilerinin gündeminde yerini aldı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada 291 bin kişilik takipçi sayısına ulaşan Cansel’in hayatı merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR CANSEL AYANOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Cansel Ayanoğlu’nun Bulgaristan göçmeni olduğu tahmin ediliyor. 1997 yılında dünyaya gelen Cansel şu an 25 yaşındadır. Aslan burcu olduğunu belirten Cansel Ayanoğlu pembe rengini çok sevdiğini dile getirirken estetisyen olarak çalıştığını kaydetti. İstanbul’da yaşayan genç kadın “Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zekâ. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim.” sözleriyle kendini tanıttı. Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü alan ve hayvan sever kişiliği ile tanınan Cansel Ayanoğlu’nun bir köpeği var. Yarışmacı, cansel.ayanoglu instagram adresini kullanıyor.

CANSEL AYANOĞLU ESKİ EŞİ KİM, ÇOCUĞU VAR MI?

Programın ilk gününde daha önce bir evlilik yaptığını, bu evliliğinden bir kız çocuğu olduğunu ve eşiyle anlaşamadığı için ayrıldığını açıklayan Cansel’in eski eşiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tiktok’ta paylaşılan videolarda yer alan adamın Cansel’in eski eşi olduğu iddia edilirken ikiliden konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Kısmetse Olur Sıla kimdir? Yeni kadın yarışmacı Sıla'nın instagram adresi ve hayatı!

Kısmetse Olur Sıla kimdir? Yeni kadın yarışmacı Sıla’nın instagram adresi ve hayatı!

 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Kısmetse Olur programında yer alan isimlerden biri olan Cansel Ayanoğlu, Türkiye’de birçok kişi tarafından tanınmaktadır. Peki, Cansel Ayanoğlu kimdir ve hayatı nasıl şekillenmiştir?

Cansel Ayanoğlu, 23 Kasım 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 37 yaşında olan Cansel Ayanoğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Cansel Ayanoğlu, ekranda yer almadan önce bir bankada çalışmıştır. Ancak daha sonra oyunculuğa yönelerek ekranlarda kendisini göstermeye başlamıştır.

Cansel Ayanoğlu, oyunculuğa ilk olarak reklam filmleriyle başlamıştır. Daha sonra televizyon dizilerinde de boy göstermeye başlamıştır. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında yayınlanan Kanal D dizisi “Sonsuz Gece” ile ilk adımını atmıştır. Ardından “Yer Gök Aşk”, “Benim Adım Gültepe”, “Urfalıyam Ezelden”, “Adı Mutluluk” gibi birçok popüler dizi ve filmlerde de yer almıştır.

Cansel Ayanoğlu, 2012 yılında iş adamı Mustafa Atasoy ile evlenmiştir. Ancak çift, bir süre sonra yollarını ayırmıştır. Cansel Ayanoğlu’nun Mustafa Atasoy ile olan evliliğinde bir çocuğu olmamıştır.

Kısmetse Olur programına katılan Cansel Ayanoğlu, dizi ve filmlerdeki oyunculuğu kadar konuşmasıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Kendine özgü tarzı ve tavırları ile izleyicilerin sempatisini kazanan Cansel Ayanoğlu, takipçi sayısını da arttırmaktadır.

Sonuç olarak, Türkiye’nin tanınmış isimlerinden biri olan Cansel Ayanoğlu’nun oyunculuk kariyeri oldukça başarılıdır. Ayrıca hayatındaki tecrübeleri, ekrandaki tavırları ve kendine has tarzı ile de dikkatleri üzerine çekmektedir.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu