Magazin

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan evli TikTokçu sevgilisiyle dudak dudağa! “Bana 31 yılını verir misin?”

Kısmetse Olur yarışmasında unutulmazlar arasına giren Melis Buse Betkayan’ın yeni sevgilisinin evli olması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Dün doğum gününü kutlayan Betkayan, TikTok’ta Serbest Hoca adını kullanan sevgilisi Reşit Bozdağ ile dudak dudağa videolar paylaştı, sosyal medyadan tepki yağdı.

Tepki çeken fenomen “İstediğimle gezerim bunları göze almasam fenomen olmazdım. Ben kimsenin yuvasını yıkmadım yıkmam da” demişti.

02a262d5-c212-4bd4-917b-57cddaf8ca5b

Dün akşam 31. yaş gününü kutlayan Betkayan, sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını paylaştı.

9cc1aa1b-150a-4d2c-8112-ad2aed423af8

827154e8-61de-4e7d-a4f5-bd43205f3150

“BİR 31 YILINI BANA VERİR MİSİN?”

Betkayan, sevgilisi Reşit Bozdağ’ın hediyesini paylaştı. Paylaşımda yazan “Bir 31 yılını bana verir misin?” yazılı nota cevap olarak “Veririm” yazdı.

cc061a0c-e361-400d-8331-0695060eff70

DARP EDİLMİŞTİ

Kısmetse Olur yarışmasıyla ün kazanan Melis Buse Betkayan, evli sevgilisiyle ‘henüz iki aylık bir birlikteliklerinin olduğunu fakat sevgilisinden şiddet gördüğünü’ söylemişti.

kismetse-olur-un-gozde-ismin-sevgilisi-evli-cikti-melis-buse-betkayan-resmen-bu-durumu-kabullenmis-797597724

Sevgilisi Reşit Bozdağ’dan şikayetçi olan Betkayan, Instagram hesabından,

“RB isimli şahıs ile yollarımı ayırdığımı bugün duyurmuştum. O yazıyı paylaştıktan sonra evimi basıp beni darp etti. Telefonumu alıp gitti polis yardımıyla telefonumu geri aldım. Herkesi takipten çıkmış bazı kişileri de engellemiş. Hem ınstagramda hemde tiktok hesabımdan size anlatmak istediğim çok şey vara ama sessizliği seçiyorum. Kendisiyle hukuki sürecim başlamıştır.’ demişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Gönül Dağı'nın Veysel'i Semih Ertürk'ün güzeller güzeli eski aşkını görenler şaştı kaldı! "Bu ne güzelliktir"Gönül Dağı’nın Veysel’i Semih Ertürk’ün güzeller güzeli eski aşkını görenler şaştı kaldı! “Bu ne güzelliktir”
Sütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştıSütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştı
'Çektiği fotoğrafı kayınvalidesine gönderince...'‘Çektiği fotoğrafı kayınvalidesine gönderince…’



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu