Sinema/Dizi/TV

Kızıl Goncalar dizisi 2. sezona yine çok güçlü bir başlangıç yapacak! – Televizyon Gazetesi

 

Hostinger

Televizyon dünyasında büyük merakla beklenen Kızıl Goncalar’ın yeni sezon afişi paylaşıldı ve dizinin ikinci sezondan ilk fragmanı yayınlandı.

Özcan Deniz,Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Mert Turak ve Tolga Tekin’in bir araya geldiği afiş, dizinin heyecan dolu ve sürükleyici bir sezon vaat ettiğini gösteriyor.

YENİ SEZON TARİHİ AÇIKLANDI!

NOW’ın pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kızıl Goncalar, yeni sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Pazartesi günü izleyicileriyle buluşacak. Dizinin ikinci sezondan ilk bölüm fragmanı da bir hayli etkileyici olaylar yaşanacağını gösteriyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızıl Goncalar’ın başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: “Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tolga Tekin, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci.”

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, 30 Eylül’den itibaren her pazartesi saat 20.00’de NOW’da!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu