Kıbrıs

Koopbank’ta Kooperatifçilik Paneli Başarıyla Gerçekleştirildi – BRTK

 

Hostinger Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası (Koopbank), 65. kuruluş yıl dönümünü “Avrupa’dan ve Kuzey Kıbrıs’tan Örnekleriyle Kooperatifçilik” paneliyle kutladı. Panel, Koopbank Genel Müdürlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi ve yurt dışından ve ülkeden kooperatifçilik alanında uzmanlar ile akademisyenleri bir araya getirdi.

Panelde, Koopbank Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Yerli, Koopbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ataman’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da konuşmalar yaptı. Ayrıca Uluslararası Kooperatifler Birliği Başkanı Ariel Guarco ve Uluslararası Kooperatif Bankacılığı Birliği Başkanı Bhima Subrahmanyam’ın video mesajları paylaşıldı.

Ataman, panelde yaptığı konuşmada Koopbank’ın ülkenin en büyük özvarlığı olduğunu vurgulayarak, bankanın 65 yıl içindeki gelişimini ve katkılarını anlattı. Yerli ise iş birliği, güvenlik, saygınlık, eşitlik gibi temel ilkelere bağlı şekilde çalışmanın önemine değindi ve çalışanlara teşekkür etti. Ataoğlu ise kooperatifçiliğin ilerlemesi için yapılan çalışmalara desteklerini belirtti.

Panelde ayrıca uluslararası konuşmacılar da sunumlar yaptı. Kutlamalar kapsamında akşam bir resepsiyon düzenlenecek. Koopbank’ın 65. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, kooperatifçilik alanında önemli bir platform oluşturarak sektöre katkı sağlayacak nitelikte geçti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu