Türkiye

Köprü ve Otoyollar Kaç Gün Ücretsiz? – Son Dakika Haberleri

 

Hostinger TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ ÜCRETSİZ!

Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı gibi toplu taşıma seferlerinden ücretsiz faydalanabilecek. Belediyeler ve onların kurduğu birlik, müessese ve işletmeler tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden 16 Haziran Pazar günü saat 00.00’dan itibaren, 19 Haziran Çarşamba günü sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Bu uygulama ile vatandaşlar, bayram süresince sevdiklerine kolayca ve ekonomik bir şekilde ulaşım sağlayabilecekler. Toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması, vatandaşların bayramı daha keyifli ve sorunsuz bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyacak.

Başkentray, Marmaray, İZBAN, metro ve diğer toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar, belirtilen tarihler arasında kolaylıkla bu hizmetlerden faydalanabilecekler. Ücretsiz ulaşım hizmeti, vatandaşların bayram coşkusunu arttıracak ve toplu taşıma araçlarını daha fazla tercih etmelerini sağlayacaktır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu