Türkiye

Köylülerin Hızlı Müdahalesi Orman Yangınlarını Söndürdü – Türkiye Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Mudurnu ilçesine bağlı Örencik köyünde yangın çıktı

Mudurnu ilçesine bağlı Örencik köyünde meydana gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Örencik köyünün Aşağı Mahallesi’nde bulunan Fehmi Y.’ye ait evin bahçesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, bahçenin yakınında bulunan tarlaya da sıçradı.

Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve köyde bulunan su tankeri ile yangına ilk müdahale yapıldı. İhbar üzerine bölgeye arazöz ve jandarma ekipleri sevk edildi. Köydeki vatandaşlar, jandarma ekipleri ve arazözlerle birlikte yangını güçlükle söndürdü. Yangının yayılmasını engellemek için köydeki vatandaşlar traktörlerle tarlayı sürerek alevlerin önüne geçmeye çalıştı.

Neyse ki, can kaybının yaşanmadığı yangın sonrasında soğutma çalışmaları da devam etmekte. Yangının çıkış nedeni ile ilgili ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen tüm ekiplere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu