Türk Dünyası

Kreşte Bebeğe Tokat Atan Öğretmene Suç Duyurusu – Türk Haber Dünyası

 

Hostinger Kreşte Bebeğe Tokat Atan Öğretmene Suç Duyurusu

Pancarlı Mahallesi’ndeki özel bir kreşte yaşanan skandal olay, gündemde geniş yankı uyandırdı. Kreşte öğretmen olarak görev yapan Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olayın ardından bebeğin annesi Avukat Gündoğdu Özer’e olayı anlatan Betül K., çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve iz oluştuğunu iddia etti. Ancak aile, kreşe gittiğinde çocuklarının yüzünde parmak izlerini görünce durumu şiddetle sonuçlandırmaya karar verdi.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, Betül K.’nin M.D.Ö.’ye tokat attığı açıkça ortaya çıktı. Bebeğin yüzünde kızarıklık oluşmasına neden olan öğretmenin darp anı, kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Betül K.’nin bebeğe tokat atması ve ardından battaniye ile üzerini örtmeye çalışması görüldü.

M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer, eşinin çocuğu kreşten aldıktan sonra yüzünde kızarıklık olduğunu fark ettiklerini belirtti. Kreş yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerde şiddeti inkar ettiklerini ifade eden Özer, yaşananları kanıtlayabilmek adına hastaneden darp raporu aldıklarını ve raporda yüzdeki kızarıklığın darp sonucu olduğu belirtildiğini aktardı. Ardından savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını da açıkladı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kreşte görev yapan öğretmen Betül K.’nin bu suçlamalar karşısında nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu