Kıbrıs

KTBB Heyeti Strasbourg’da Komite Toplantısı’na Katıldı – BRTK

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB), Strasbourg’da Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi altında düzenlenen Toplumsal Katılım ve İnsan Onuru Komite Toplantısı’na katıldı.

KTBB’den verilen bilgiye göre, toplantıda Birliği, Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok temsil etti, Kırok’a KTBB Uluslararası Delegasyon Sekreteri ve Girne Belediye Müdürü Hüseyin Köle eşlik etti.

Toplantıda, Yaşlanan Toplumlar-Yaşlılar İçin Kaliteli Sosyal Hizmete Erişimin Sağlanması, İnsan Ticaretiyle Mücadelede Yerel ve Bölgesel Yönetimlerin Rolü, Herkes İçin Ulaşılabilir Konut, Gençlerin Yerel ve Bölgesel Hayata Katılımına İlişkin Avrupa Şartı’nın Gözden Geçirilmesi, Avrupa’nın Şehir ve Bölgelerinde Yapay Zeka: İnsan Haklarına Saygı Duyarak İnovasyon, Yerel ve Bölgesel Düzeyde İnsan Hakları konuları ele alındı. Toplantıda 2024-2025 Çalışma Programı görüşüldü.


 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu