Kıbrıs

KTBB’nin 50. Kuruluş Yılında Gerçekleşen Resepsiyon

 

Hostinger Kıbrıs Türk Barolar Birliği’nin 50. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Kıbrıs Türk Barolar Birliği’nin (KTBB) 50. kuruluş yılı nedeniyle Girne’deki The House’ta resepsiyon düzenlendi. Lefkoşa Belediye Orkestrası dinletisiyle başlayan resepsiyonda “Geçmişten Bugüne Fotoğraflarla 50 Yıl” isimli slayt gösterimi yapıldı. 40 yılı aşkın süredir meslekte olan kıdemli avukatlara plaket takdim edildi.

KTBB Başkanı Hasan Esendağlı, etkinliğin Barolar Birliği’nin 50 yıllık başarılarını kutlamak ve meslekte uzun yıllar boyunca emek verenleri onurlandırmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Esendağlı, Barolar Birliği’nin 50 yıllık süre zarfında mesleği ve toplumu ileriye taşımak için önemli çalışmalar yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirtti.

Ayrıca Esendağlı, Barolar Birliği’nin sadece bir meslek örgütü olmadığını, toplumsal konularla da ilgilendiklerini ve özellikle insan hakları başta olmak üzere yasal hakların korunup gözetilmesi konusunda öncü bir organizasyon olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

KTBB’nin 50 yıllık başarıları, meslektaşlarını onurlandırması ve topluma katkılarıyla bu önemli kuruluşun daha uzun yıllar var olması amaçlanıyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu