Magazin

Kübra Doğru Ünlü yazdı! Ilgaz kardeşi Defne’yi kurtarabilecek mi?

CEYLİN İLE AYNI ACIDAN GEÇEN ILGAZ!

Vaktiyle benzer acılardan geçen Ceylin, Defne’yi bulmak için çalışırken kendisine bir video gönderildi. Videoyu açan Ilgaz, Defne’ye zorla bir şeyler okuttuğunu görünce sinir krizi geçirdi. Ilgaz savcının da tanık olduğu bu görüntüler karşısında Ceylin soğukkanlılığını korudu. Ilgaz ise sakinleşince Ceylin’den özür diledi. Ilgaz, söz konusu yakınları olunca, insanın her ne olursa olsun sevdikleri için yapabilecekleri noktasında Ceylin’e ilk defa hak verdi ve özür diledi.

ŞÜPHELİLER BALKAN MAFYASINDAN!

Defne’yi kaçıranların izini süren teşkilat sorgulamalar sonucunda Bulgar Mafyasından kişi ya da kişilerin bu olayı gerçekleştirdiğini çözdü. Yakalananlar sorguya alındı. Balkan Mafyasına çalışıyordu. Eren Komiser ve Ilgaz’ın sorgulaması sırasında açıkta duran silahı alan şahıs kafasına sıktı. Tanık olan herkesin şok yaşadığı bu sahne izleyiciler açısından da oldukça etkileyiciydi.

DAMAT SERBEST!

Balkan Mafyası sorgu sırasında yaşananlardan haberdar olduktan sonra Ilgaz Savcı’yı tedirgin etmek üzere planlar yapmaya başladı. Bu sırada Pars’ın başı büyük derde girmiş oldu. Çünkü Ilgaz Defne’yi bulmak için ilk defa mesleki ilkelerinden ödün verdi. Defne’nin yaşaması için ölü gelin davasındaki suçlu olan damat, serbest bıraktı. Damat yerine cezaevi aracına Rıdvan’ı yerleştirdi.

ILGAZ’A GÖZ DAĞI!

Gelen telefonlar, videolar ve sonunda verilen adresler… Defne’yi alabileceklerini söyleyen mafya bu sırada Ilgaz’ın gözünü korkutmak adına planlar yaptı. Ilgaz hayatının bir başka şokunu tamda o noktada yaşadı.

RIDVAN ÖLDÜ!

Serbest bırakılan Damat yerine aynı gün cezaevi aracına benzerliğinden ötürü Rıdvan yerleştirilmişti. Gördüğü sahne ise Ilgaz’ı dehşete düşürdü. Çünkü mafya Damat’ı öldürmek üzere cezaevi aracını taradı. Çatışma sırasında Rıdvan öldü.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu