Magazin

Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan’ının son hali şaşkına çevirdi! Değişimin böylesi…

Dönemin efsane yapımlarından olan Kurtlar Vadisi milyonlarca hayran kitlesine sahip. Dizinin sevilen karakterlerinden Güllü’ye hayat veren Erhan Ufak’ı ise görenler şoke oluyor.

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygur, Kenan Çoban ve Erhan Ufak gibi birçok başarılı ismin yer aldığı efsane dizi Kurtlar Vadisi, hala popülerliğini koruyor. Dizide Güllü karakteri ile izlediğimiz Erhan Ufak uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

güllü erhan 3

Fazla kilolarından kurtulmak için 2017 yılında tüp mide ameliyatı geçiren Güllü Erhan 55 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüşmüş.

güllü erhan 4

Sempatik ve komik halleri ile herkesin beğenisini toplayan Güllü Erhan şimdilerde Azerbaycan’da kurduğu Türk Sanat Akademisi’yle meşgul oluyor.

güllü erhan 5

Elazığ doğumlu Erhan Ufak, 5 Mayıs 1978 tarihinde dünyaya geldi.

güllü erhan 6

Kurtlar Vadisi dizisiyle adını duyuran başarılı oyuncu, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Vatan, Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda da rol aldı.

güllü erhan 7

Yeni hayatına gayrimenkul işine atılmasıyla başlayan Erhan, zamanının çoğunu Azerbaycan’da geçiriyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çirkin yoruma isyan etti! Çirkin yoruma isyan etti! “Değdi mi?”
'Kızılay AHBAP’a çadır sattı' iddiası sonrası açıklamalar geldi‘Kızılay AHBAP’a çadır sattı’ iddiası sonrası açıklamalar geldi
Cinsiyet değiştirmişti! Son halini paylaştı, iki göğsünün arasına dövme...Cinsiyet değiştirmişti! Son halini paylaştı, iki göğsünün arasına dövme…



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu