Magazin

Kuruluş Osman İlbay kimdir? Ekin Mert Daymaz kaç yaşında?

 

Hostinger

expand

KAYNAKCnnturk.com

Ekin Mert Daymaz, ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde İlbay karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama İlbay kimdir? 

Kuruluş Osman dizisindeki İlbay kimdir? 

Mert, güçlü, sadık ve zeki bir adamdır. Kayı Obası’nda seyistir. Bir seyiste olmasına şaşılacak derecede iyi bir savaşçı ve stratejisttir. Çok büyük bir sır saklamaktadır. Günü geldiğinde bu sırrın açığa çıkışı hem Osman Bey hem de Kayılar için büyük bir şaşkınlığa ve değişime sebep olacaktır.
 
Ekin Mert Daymaz kimdir? 

Ekin Mert Daymaz 1990 yılında Hollanda Arnhem’de doğdu. Aslen Sivaslı’dır. Best Model of Turkey yarışmasında 3. olarak adını duyurdu. Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness üzerine eğitim gördü. 2014 yılında Not Defteri adlı diziyle oyunculuğa adım attı. Çilek Kokusu (2015) , Hayat Sevince Güzel (2016), Kırlangıç Fırtınası (2017) , Ağlama Anne (2017), Aşktroloji (2018), Prangalı Yarim (2018), Payitaht Abdülhamid (2019), Mirasyedi (2019), Gençliğim Eyvah (2020), Savaşçı (2021), Seni Kalbime Sakladım(2022), Hayaller ve Hayatlar (2022), Rüyanda Görürsün (2023) adlı dizi ve filmlerde roller aldı.
 

İşte Kuruluş Osman oyuncularının isimleri ( Resimli) Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Kuruluş Osman erkek ve kadın oyuncu kadrosu!

 

 

 

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu