Türkiye

Kuzey Irak Şehidine Veda Ediyor

 

Hostinger Irak’ın kuzeyinde teröristler tarafından hazırlanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Önk için Ankara’da düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Irak’ın kuzeyinde meydana gelen bu acı olay sonucunda vatanına ve milletine olan sevdasını hayatıyla kanıtlayan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk, dualarla ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlarda taşınırken, şehit için helallik alındı ve dualar okundu.

Türkiye, bu zorlu süreçte bir evladını daha toprağa vermenin acısını yaşıyor. Ancak şehitlerimizin bize bıraktığı güç ve azimle teröre karşı mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Şehit Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu