Türk Dünyası

Lefkoşa-Güzelyurt Yolunda Ölümcül Kaza Haberi

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde bir trafik kazası sonucu Engin KUZUCU hayatını kaybetti. Polis yetkilileri, araç sürücüsü Chiru NİCOLAE’nin dikkatsiz bir şekilde araç kullanırken, yine aynı yönde yürüyen Engin KUZUCU’ya çarptığını açıkladı. Kazada hayatını kaybeden KUZUCU’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Trafik kazaları son günlerde sıkça yaşanmaktadır. İnsanların daha dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerekmektedir. Özellikle sürücülerin dikkatsizlikleri bir cana mal olabilmektedir.

Polisin soruşturması devam ederken, sürücülerin trafik kurallarına uymaları büyük önem arz etmektedir. Türkiye’de her yıl binlerce insan trafik kazaları sonucu hayatını kaybetmektedir. Bu nedenle bireylerin dikkatli ve özenli hareket etmesi, trafik kazalarının önüne geçilmesine yardımcı olacaktır.

Kaza sonucu hayatını kaybeden Engin KUZUCU’nun ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Aynı zamanda trafik kurallarına uymaya ve dikkatli araç kullanmaya tekrar tekrar dikkat çekmek istiyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu