Kıbrıs

Lefkoşa’da kaza: Kaçan sürücü tutuklandı

 

Hostinger Lefkoşa’da Meydana Gelen Kazada 3 Kişi Yaralandı, Kaçan Araç Sürücüsü Tutuklandı

Lefkoşa’da meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı ve kaçan araç sürücüsü tutuklandı. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, olay saat 01:30 sıralarında, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Mohammad S.M Almegharı yönetimindeki ZSZ 731 plakalı araç, doğu istikametine seyir halindeyken, dikkatsizce solundan geçtiği araca çarparak kazaya neden oldu.

Kaza sonucu Mekki Bulduk yönetimindeki araç ile Samiye Fadıloğluları’nın aracı da etkilendi. RV 729 plakalı araç, çarpmanın etkisiyle devrilerek yan yattı. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcuları, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından kaçan araç sürücüsü Mohammad S.M Almegharı, polis ekipleri tarafından tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma ise devam etmektedir. Kazaya karışan araçlar incelenirken, yaralıların durumunun da takip edildiği belirtildi. Kaza nedeniyle trafikte yaşanan yoğunluk ise polis ekipleri tarafından yönetilmekte ve gerekli önlemler alınmaktadır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu