Kıbrıs

Lefkoşa’da Kazada 3 Kişi Yaralandı, Kaçan Sürücü Tutuklandı

 

Hostinger Lefkoşa’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı ve kaçan araç sürücüsü tutuklandı.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 01:30 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Mohammad S.M Almegharı (E-23) kontrolünde olan ZSZ 731 plakalı araç doğu istikametine seyir halindeyken Çeliksan önünde sol şeritte seyreden aracı sollamaya çalıştı. Bu sırada aynı istikamette seyretmekte olan Mekki Bulduk (E-24) yönetimindeki LH 960 plakalı araca sağ ön taraftan çarptı. Ardından aynı araç, sağ şeritte ilerlemekte olan Samiye Fadıloğluları (K-54) kontrolündeki RV 729 plakalı aracın sol arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle RV 729 plakalı araç savrulup orta refüje ve ardından okaliptüs ağacına çarptıktan sonra yan yatarak tavanı üzerinde durdu.

Kaza sonucunda yaralanan RV 729 plakalı araç sürücüsü ve araçtaki yolcular Mustafa Fadıloğluları (E-54) ve Merin Fadıloğluları (K-22), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından yapılan detaylı soruşturma neticesinde, kaza yerinden kaçan ZSZ 731 plakalı araç sürücüsü Mohammad S.M Almegharı tespit edilerek tutuklandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu