Türkiye

LPG fiyatlarına zam yapıldı

LPG’ye zam geldi

Otogaz grubuna 1,76 TL fiyat artışı meydana geldi. Son dakika haberi! Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, otogaza 1,76 lira zam geldi. Fiyat artışı 2 Temmuz Salı günü geçerli olacak.

Enerji sektöründe yaşanan bu zam sonrasında otogaz kullanıcılarının cebi biraz daha zorlanacak gibi görünüyor. LPG fiyatlarına yapılan bu artışın sektördeki gelişmelerden kaynaklandığı belirtiliyor. Özellikle döviz kurlarındaki dalgalanmaların etkisiyle bu zam kararı alındığı ifade ediliyor.

Uzmanlar, otogaz fiyatlarındaki bu artışın sürmesi durumunda, araç sahiplerinin yakıt masraflarında ciddi bir artış yaşayabileceğini belirtiyor. Konuyla ilgili olarak yetkililerin açıklama yapması bekleniyor. 2 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olacak olan zam sonrasında otogaz fiyatları ne şekilde şekillenecek, merak konusu olarak bekleniyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu