Sinema/Dizi/TV

M. Night Shyamalan İmzalı “Tuzak”tan Yeni Fragman – Haberler

Warner Bros. Pictures, M. Night Shyamalan’ın yeni filmi “Tuzak”tan (Trap) yeni bir fragman paylaştı.

Shyamalan’ın senaryosunu da kaleme aldığı filmde, Josh Hartnett’in canlandırdığı suçlu, bunun kendisi için bir tuzak olduğunun farkına varmadan kızını yılın en çok beklenen konserlerinden birine götürür. Yetkililer her fırsatta onu teşhis etmeye çalışırken Kasap’ın kaçmak için yaratıcı fikirler bulması gerekecektir.

Shyamalan’ın R&B şarkıcısı-söz yazarı kızı Saleka Shyamalan, konserin başrol oyuncusu Lady Raven’ı canlandırırken, Hayley Mills, Marnie McPhail, Ariel Donoghue ve Allison Pill de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Yeni fragman, filmin ana fikrine ilişkin herhangi bir güncelleme sunmasa da, suçlunun yetkililerin dikkatini dağıtmak için bulacağı yöntemlerden birkaçını gösterdi. Evet, Kasap Lady Raven’ın sadık hayranlarıyla dolu bir futbol stadyumunda kilitli durumda. Ancak bu yine de tüm polis teşkilatından kurtulabileceği anlamına gelmiyor.

Yapımcılığını Ashwin Rajan, Marc Bienstock ve M. Night Shyamalan’ın üstlendiği filmde Sayombhu Mukdeeprom (Call Me by Your Name) görüntü yönetmeni, Debbie de Villa (The Hating Game) yapım tasarımcısı olarak görev yapıyor. “Trap”in müzikleri ise Herdĭs Stefănsdŏttir (Knock at the Cabin) imzasını taşıyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu