Türk Dünyası

Macar muhalefeti Budapeşte’deki mini Dubai projesine engel olabilir mi?

 

Hostinger Arap Yatırımcıların Budapeşti Rakosrendezo Bölgesini Devralmasına Karşı Anayasa Değişikliği Planlanıyor

Muhalefet partisi Párbeszéd, Budapeşti Rakosrendezo bölgesini Arap yatırımcılara devretmeyi engellemek için anayasa değişikliği başlatmayı planlıyor. Parti lideri Rebeka Szabó, bölgedeki hizmet dairelerinde yaşayan kiracıların mağdur olmaması için bu adımın atılması gerektiğini belirtti.

Szabó, bölgedeki kiracıların sokakta kalmamaları ve uygun fiyatlı konutlara yerleştirilmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, gökdelenler inşa etmek yerine çevre dostu bir bahçe mahallesinin geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Parti lideri, bölgenin yabancı yatırımcılara devredilerek çevresel felakete ve maddi kayıplara neden olacağını söyledi. Szabó, yapılan yatırımın sakinlere zarar vereceğini ve doğal kaynakların sömürülmesine yol açacağını belirtti.

Konu ile ilgili Rebeka Szabó’nun açıklamalarının yer aldığı videoya aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz: [Video bağlantısı]

Bu haber ACM Cyprus tarafından yeni teknolojiler çalışması kapsamında OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu