Türk Dünyası

Macaristan’ın Yeni Ulaştırma Müzesi: İlham Verici İnceleme – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Hükümet Debrecen’i Avrupa’nın en büyük endüstriyel merkezleri arasında görmek istiyor

Hükümet, Debrecen’i bir “ortak başkent” olarak görüyor ve şehrin gelişimine devam etmek istiyor. İnşaat ve Ulaştırma Bakanı János Lázár Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Debrecen’de ekonomik gelişmeleri koordine etmek üzere kurulan bir çalışma grubunun toplantısının ardından hükümetin Debrecen’i Avrupa’nın en büyük 30 endüstriyel merkezleri arasına yerleştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Hükümet, şimdiye kadar Debrecen’e bir dizi yatırım yapmıştır. Bu yatırımlar arasında şehrin kuzeybatısında bulunan BMW’nin yeni fabrikasına 300 milyar forintlik ve güneydeki endüstri bölgesine 200 milyar forintlik yatırım bulunmaktadır.

2025 yılında şehirde araç üretimine başlamanın için her şeyin hazır olduğunu belirten Lázár, Debrecen’in doğusunda bir bypassın 2029 yılına kadar tamamlanacağını ve yeni yolların inşa edileceğini söyledi. Ayrıca Debrecen’in ana tren istasyonunun yeniden inşasında özel sermayenin yer alacağını belirtti.

Debrecen’e taşınacak Doğa Tarihi Müzesi ve Ulaştırma Müzesi hakkında da bilgi veren Lázár, Ulaştırma Müzesi’nin BMW fabrikasına yakın bir alanda inşa edileceğini ve inşaatın 2026 veya 2027’de başlayabileceğini ekledi.

Belediye Başkanı László Papp ise şehrin kuzeybatısındaki iş bölgesinde altyapının neredeyse tamamlandığını ancak güneydeki batarya üretimi yatırımlarına halen ihtiyaç olduğunu söyledi. Papp, bu yatırımların tamamlanması ve fabrikaların zamanında faaliyete geçmesi için geliştirme kaynaklarının 2025 ve 2026 için sağlanması gerektiğini belirtti.

Haber Kaynağı : ACM Cyprus ve OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu