Türkiye

Mahir Öğretmen Cinayeti: Çete Ayrıntısı

Kocaeli’de meydana gelen cinayet ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, evinden çıktıktan sonra otomobilinde emniyet kemerini takarken silahlı saldırıya uğradı. Zanlı, yanına yaklaşarak tabanca ile Çoğaç’ı başından vurdu ve olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Katil ve yardımcısını yakalamak için başlatılan geniş çaplı soruşturmada, şüpheliler İstanbul Ümraniye’de Dudullu’da yakalandı. Mahir Çoğaç’ın cenazesi ise 18 yıldır görev yaptığı okulun bahçesine getirilerek helallik alındı. Eğitimci Çoğaç, ailesi, meslektaşları ve öğrencileri tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Cinayetin, 2020’de Adana’da meydana gelen başka bir cinayetle bağlantısı ortaya çıktı. Organize suç örgütü lideri Bedirhan Bayğara’nın eskiden kız arkadaşıyla birlikte bulunduğu kafede silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybettiği ve saldırganın Mahir Çoğaç’ın kardeşi olduğu iddia edildi. Bu olayın kan davası uğruna gerçekleştirildiği düşünülüyor.

Mahir Çoğaç’ın kardeşlerinin daha önce çeşitli suçlara karıştığı ortaya çıktı. Ancak Mahir Çoğaç, hiçbir suça bulaşmadan öğretmenlik yaparak ailesine Kocaeli’de huzurlu bir yaşam sağlamıştı. Suçsuz yere pusuya düşürülerek öldürülen Mahir Çoğaç’ın geride gözü yaşlı çocukları ve eşi kaldı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu